Over KinderKeukenhout

Het leukste en mooiste kwaliteits houten speelgoed

Kinderkeukenhout kiest met veel zorg het mooiste en origineelste kwaliteits houten speelgoed uit. Het houten speelgoed is gemaakt van de beste materialen, goed vormgegeven en afgewerkt en voldoet uiteraard aan de huidige CE-speelgoed normen. Het houten speelgoed van Kinderkeukenhout zorgt ervoor dat uw kind zich op een leuke en veilige manier goed kan ontwikkelen.

Spelen met natuurlijke materialen biedt veel ontwikkelingsvoordelen. Natuurlijke materialen zoals hout hebben een structuur, een geur en een smaak. Dit zijn prettige eigenschappen voor kinderen die hun tast-, reuk- en smaakzintuigen gebruiken om waar te nemen en herinneringen vast te houden. Ook de lekkere geur zal jaren later herinneringen oproepen. Hout neemt tevens de temperatuur van het kinderhandje aan. Dit is echt direct contact. Daarom is speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen prettig om te voelen en af te tasten.

Het merendeel van het houten speelgoed van Kinderkeukenhout is gemaakt van het sterke rubberhout. De rubberboom levert eerst latex om vervolgens te worden omgekapt. Nadat een rubberboom is omgekapt, wordt echter meteen een nieuwe geplant. Op deze manier krijgen kinderen de mogelijkheid te spelen met leuk en duurzaam speelgoed dat gemaakt is van een natuurlijk materiaal zonder daarvoor het milieu aan te tasten.

Kinderkeukenhout werkt vooral met vrolijk, gekleurd houten speelgoed. Dit omdat zij ervan overtuigd is dat dit aangename natuurmateriaal in combinatie met de vele heldere kleuren en vormen het beste geschikt is voor de ontwikkeling van kinderen. Vrolijke kleuren spreken kinderen aan en zijn erg leerzaam voor kinderen. Daarnaast onderscheidt het assortiment houten speelgoed van Kinderkeukenhout zich door de grote keuze, de enorme diversiteit en de zeer gevarieerde designs.

Kinderkeukenhout is leverancier van o.a. de volgende merken: Allehand design, Santoys, Dudu toys, Scratch, Primi Passi, Eddu toy, I’m toys, Playmais, Beleduc, Janod, Trademan, Nino & Ideas, Pintoy en Voila.

Kinderkeukenhout is onderdeel van DoeppieDee en Bezige Boefjes.

 

Contact informatie

Links

 

Bezorgen/Afhalen

Je bestelling kan verstuurd worden op drie manieren.

  1. Brievenbuspost via PostNL. Als het door de brievenbus kan doen we dat. De kosten zijn dan €3,99. Je krijgt een track and trace nummer via mail om je pakketje te volgen
  2. Pakket via PostNL. Dit kost €5,99 per pakket. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd. Bij pakketten krijg je een track and trace nummer via mail. Zo kan je volgen waar het pakket blijft.

Afhalen is ook mogelijk. Graag een mail sturen naar webshop@doeppiedee.nl wanneer je het op zou willen halen. Het adres is Groningerstraat 116 in De Punt. Als je het product nog niet betaald hebt ("aan de deur betalen") dan kunnen we het product maximaal 5 dagen reserveren (heb je al betaald dan geldt dit natuurlijk niet).

 

Bezorgen België

Bezorgen in België is ook mogelijk. Dit doen we via PostNL. Dit kost €8,99. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd.

 

Cadeauservice

Wij pakken je bestelling graag voor je in! Geef dit aan in het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling.

 

Retour sturen

Als je iets retour wil sturen kan dit gratis via PostNL. Stuur een mail naar retour@doeppiedee.nl met daarin de gegevens van je bestelling. Bestelnummer, rekeningnummer waar het geld op teruggestort kan worden en de reden van retour. Je krijgt dan via de mail een bon die je kan gebruiken om het pakket terug te sturen. Dit plak je op het pakket en geeft het af bij een PostNL punt bij je in de buurt. (Zoek PostNL punt)Bewaar het verzendbewijs dat je krijgt bij het PostNL punt goed. Hier staat een track and trace nummer op. Hiermee kan het pakketje gevolgd worden. Het geld wordt teruggestort als het pakket bij ons binnen is.

 

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn terug te lezen op: Algemene voorwaarden

Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.